Кундалини Йога курс 11-2011

—————————————————————————————————————————- 

Четиридневен кундалини йога курс
Сада Сат Сингх, Сада Сат Каур
3-6 Ноември 2011

С какво е уникален този курс?

Ерата на Водолея започва на 11 ноември 2011г. Датата 11-11-11 ще донесе една от най-мощните промени в човешката осъзнатост, която ще изживеем през целия си живот.

Този курс е изключително рядка възможност да изчистите живота си от кармични влияния и наследствени бариери и да се подготвите за тази велика трансформация в съзнанието.

Учителите-майстори Сада Сат Сингх и Сада Сат Каур, които са едни от първите ученици на Йоги Баджан и практикуват и преподават Кундалини йога близо 40 години  в Европа и САЩ, ще бъдат за първи път в България за тази специална сесия!

Те ще ви въведат в древните техники на Кундалини йога, медитация, мантри и дихателни упражнения за да отворите сърцето си, прочистите ума си и да посрещнете Новата Епоха в светлината на вашата душа.

 Програма

 • 3 ноември, (четвъртък )
  от 18 до 21 часа: Въведение в Ерата на Водолея: Какво е Ерата на Водолея и какви промени носи тя? Комплексни практики по Кундалини Йога и Медитация за да живеете с отворено сърце във времена на промени. 
 • 4 ноември (петък)
  от 09 до 12 часа: Как работи Кундалини Йога: Pranayama (техники на дишане) и bandhas (вътрешни ключове) за да се научим да движим и променяме енергията в нас.
  от 14 до 17 часа: Крия в Кундалини Йога.
  Практическа сесия с Кундалини Йога пози, движения и медитация
 • 5 ноември (събота)Naad Yoga – The Yoga of Sound
  от 09 до 12 часа: Първа част – Как работят звуците и мантрите: физиология и психология. Практики с Кундалини Мантра.
  от 14 до 17 часа: Втора част – Звуци и Мантри за лекуване и въздигане
 • 6 ноември (неделя)
  от 09 до 12 часа: Женската сила в Ерата на Водолея (сесията е отворена също за мъже). Промяна от патриархат към матриархат
  от 14 до 16 часа: Mind and Meditation: 5 Крии за Ерата на Водолея дадени ни от Йоги Баджан: Практика и упражнение на 5 свещени Кундалини Йога техники за успешен живот във времената на промени и предизвикателства.

Всички сесии включват Кундалини Йога, Медитации и релакс. 

 • Осигурени са  пресни плодове, билкови натурални чайове и минерална вода
 • Уникална възможност да се докоснете до харизматичните  професионални преподаватели по Кундалини йога от световен мащаб Сада Сат Сингх и Сада Сат Каур!

Сада Сат Сингх и Сада Сат Каур бяха в София само броени дни и проведоха в навечерието на новата ера на Водолея, която започва от 11-11-2011 година практически курс за пречистване на кармични влияния и насладствени бариери, за да се подготвят повече хора за влизането в тази нова епоха.