Облекло и излъчване

„Дойде време не да търсим Бог, а да бъдем Бог. Време е не да боготворим Бог, а да се доверим и не забравяме за работещият в нас Бог” Йоги Баджан

Как сме облечени е въпрос на личен избор. Когато изберем да сме облечени грациозно, с достойнство, скромност и елегантност, това може да стане начин за изразяване на собствената ни осъзнатост и да създадем ефективно излъчване.

Кралската идентичност

Ако получаваш оценка за това кой си в този Свят чрез обратната връзка от други хора или от мнението на другите хора, тогава живееш живота си, опитвайки са да се харесаш на другите или да бъдеш като другите.

Всички искат ти да си като тях. Знаеш ли защо? Защото това ги кара да се чустват по-добре за това кои са те самите. Те всъщност са несигурни. Искат да изглеждаш като тях, за да се чустват сигурни за начина, по който изглеждат. Например жените са „дресирани” да бъдат секси и атрактивни. Това е част от играта. Но ние – жени и мъже – имаме много по-голяма и не толкова опростена собствена идентичност.

В училище това се нарича преписване. Но вие трябва да „преписвате” от самите себе си. Избора на това, което носите би трябвало да е базиран на личния опит.

Трябва винаги да изглеждате добре. Винаги да изглеждате величествено. Но трябва да изглеждате добре – защото сте наистина добри. Трябва да изглеждате царствено, защото сте кралски особи в своята осъзнатост. Не защото обличате дадена дреха – всяка дреха може да се облече, но и да се съблече. Това, което не можете да облечете или съблечете е вашата осъзнатост за вашата собствена идентичност.

Увеличете аурата си

Всеки ден се представяйте с увеличена аура, отвореност и неутралност, като носите изпълнени с достойнство дрехи от бял памук или слонова кост, коприна или вълна.

Носенето на бял цвят увеличава аурата ви, създавайки силна връзка между вас и средата ви. Спектъра на светлинната енергия, която съставя белия свят съдържа енергиите на всички цветове и по този начин всички цветове помагат и подобряват всичките ви осем чакри.

Други цветове, които е хубаво да носите са синият и оранжевият цвят. Белият цвят увеличава аурата, синият и оранжевият не я увеличават, но и не пречупват аурата, за разлика от всички останали цветове.

Ествествените материи действат като енергийна изолация. Материите взаимодействат с околния свят да провеждат прана навътре и да филтрират и спират негативна или хаотична енргия.

Излъчване и влияние

Елегантна бяла дреха ви прави по-видими за хората, дава ви силно влияние и излъчване. Единствения начин да се свържете с някои, единствения начин някой да ви запомни е вие да му повлияете, чрез вашето излъчване. И чрез дрехата вие может да увеличите своето излъчване, вашата енергия много повече отколкото ако сте облечени като всички останали. И това влияние и излъчване казва – „този човек е различен, трябва да си поговоря с този човек. Може би този човек може да ми помогне”

Ние искаме да помагаме на хората, ние искаме да служим на хората. Как можеш да помогнеш или да предпазиш някой, ако този някой дори не знае че ти си там? Трябва да сте видими. Това изисква кураж, изисква сигурност в самите вас. Изисква да се радвате от връзката със самите себе си. Тогава може да помагате и защитавате.